Share'n Go

media_tariffe_nl-copy Media_tariffe_nl..-copy

Wat kost Sharengo

Sharengo kost minder dan je eigen auto! Het basistarief bij ons is € 0,35/min, maar hoe vaker je hem gebruikt, hoe voordeliger de tarieven zijn. Met onze minutenpakketten betaal jij zelfs tot wel € 0,22/min, het laagste tarief ter wereld voor carsharing.

Hoe kan ik betalen

De inschrijving, de ritten en de minutenpakketten van Share’ngo kun je betalen met een creditcard, ook prepaid of oplaadbaar en op naam van een ander persoon. Op de pagina van je persoonlijk profiel vind je alle ritten en de kosten terug, en kun je de rekeningen downloaden, waardoor je alles onder controle kunt houden. Bedrijven en ondernemers kunnen met de dubbele PIN bepalen aan wie de rit gefactureerd wordt.

beautiful-beauty-blur-814052-copia

Women Night Voucher

Een speciaal pakket bedoeld voor dames, die van de nacht kunnen genieten en veilig naar huis kunnen gaan. Je koopt het wanneer je het nodig hebt en gebruikt het tijdens de eerste nachtrit van 1 tot 6 uur ’s ochtends. De voucher is een maand geldig.

 

Minutenpakketten

Er zijn pakketten beschikbaar van 100, 200 en 450 minuten. Deze zijn 3 maanden geldig en kunnen de huurkosten reduceren tot wel € 0,22/min.

Andere voordelen met Sharengo

Het voordeel van Sharengo houdt hier niet op. Het aantal kilometers enkele reis is onbeperkt (met Sharengo betaal je geen extra kilometers). Je krijgt 30 bonusminuten op de dag van je verjaardag.

car_sharengo_donne-1
  • gratis 20 minuten reserveringstijd
  • elke rit onbeperkt aantal kilometers
  • op je verjaardag krijg je 30 bonusminuten