Share'n Go

bright-bulb-close-up-1108572-copia-2

Goed voor het milieu, en goed voor je portemonnee!

Goed voor het milieu, en goed voor je portemonnee!
Een gewone citycar produceert veel gevaarlijke vervuilende stoffen en gemiddeld 15 gram CO2 per km en kost 3000-3500 euro/jaar (met 500 km/maand), alleen al voor verzekering, belasting, onderhoud en benzine. Met elektrisch carsharing bespaar jij, en wordt de stad er beter van.
En je krijgt nog meer dankzij de duurzame intermobiliteit van onze steden, door het combineren van car- en bikesharing met de trein en ander openbaar vervoer.
header_2
bright-bulb-close-up-1108572-copia-2

Steden vrijer en groener

Alle auto's in de stad bezetten ongeveer 10% van het beschikbare oppervlak en blijven voor 95% van hun tijd stilstaan: zou de stad niet mooier zijn met veel minder auto's zoals in Parijs of Berlijn? Als je Share'ngo gebruikt, kun je je eigen auto laten staan, of een tijdje proberen minder te rijden, en zien hoeveel verloren tijd je bespaart bij het zoeken naar een parkeerplaats.
header_3
bright-bulb-close-up-1108572-copia-2

Geen parkeerboetes meer!

Die parkeerboetes zijn we allemaal zat! Ook al verdienen we ze.
En vaak bevindt ons werk, onze woning, de bioscoop en het favoriete restaurant zich in de milieuzone.
Met elektrisch carsharing zijn alle nare verrassingen voorbij. Gratis toegang tot milieuzones, en gratis parkeren op straat op betaalde plaatsen.
header_4
bright-bulb-close-up-1108572-copia-2

Stille en leuke rit!

De elektrische auto is goed voor ons milieu: hij vervuilt niet en maakt geen lawaai, en houdt de stad stiller en leefbaarder. Bovendien is het erg plezierig om in een elektrische auto van Share'ngo te rijden!