Share'n Go

appsharengorotterdam-copia
sherengo-auto-lei-passeggero-copy-copia
icn_signup

1. Inschrijven gaat snel en eenvoudig

In een paar minuten ben je aangemeld op deze pagina: je hebt alleen je rijbewijs, BSN en creditcard/betaalkaart nodig. De inschrijving kost 10 euro, is inclusief 30 minuten gratis rijden en inclusief de Sharengo Card (om de auto te openen zonder smartphone).

Om gebruik te kunnen maken van onze diensten, dient u minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en een minimum leeftijd van 20 jaar te hebben.

icn_car

2. In een handomdraai reserveer je de rit en rijd je weg

Met onze App voor iOS en Android ga je naar de stadsplattegrond, zoek je naar de dichtstbijzijnde auto en selecteer je RESERVEER NU.

De reservering is gratis en geldt 20 minuten. Vlakbij de auto open je de deuren… en je vertrekt! Je kunt de auto ook reserveren op de web app.

Ook kun je zonder reservering een auto direct openen zodra je er één willekeurig op straat beschikbaar vindt.

icn_smile

3. Eenvoudig en leuk om in te rijden!

Rijden in een elektrische auto van Sharengo is makkelijk en leuk: een bereik van 120 km, 85 km/uur, de geweldige acceleratie van een elektrische auto en het comfort van een stadsauto met automatische versnelling, parkeersensoren, LED verlichting, elektrische ramen, radio en navigatiesysteem. Met de super korte draaicirkel manoeuvreer je overal tussendoor en wordt inparkeren nóg eenvoudiger.

ga-overal

4. Je kunt (bijna) overal heen

Je kunt (bijna) overal rijden, zelfs in de milieuzone. Onze dienst is actief in Rotterdam. Later volgen meer steden, zoals Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Onze carsharing heeft in elke stad een werkgebied, waarbinnen je onze auto’s kunt vinden. Je kunt buiten het werkgebied rijden, maar je moet de rit er altijd weer binnen afsluiten. Je mag niet rijden op speciale paden en banen, zoals voetpaden en busbanen.

icn-parking

5. Overal gratis parkeren

Geen parkeerboetes meer! Met de auto’s van Share’ngo kun je (bijna) overal op straat gratis parkeren, zelfs op plaatsen met betaald parkeren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen, dat doen wij!

icn_card

6. Betalen wanneer je hem gebruikt, makkelijk betalen

Share’ngo heeft een persoonlijk tarief: hoe vaker je hem gebruikt, hoe voordeliger het tarief. Elke rit wordt afgeschreven van je betaalrekening. De uitgevoerde ritten en de kosten kun je in je Privé Account controleren.

img_0633-copia